Kerstboomproduct · 07. december 2023
Kerst decoratie voor de Kerstboom
Trefwoorden: Kerst, Kersboom, Kerstdecoratie, Kerstbomen, Kerstproduct, Kerstballen, Kerstboomrok, Kerstrok, Kerstboomhoes, Kersboom Decoratie, Dennenaalden, Kerstboomnaalden, Takkentas, Kerst 2023, Kerstversiering, Kerstfeest, Kerstdecoratie, Kerst, Kerstboom kwekers, Kerstboom verkoop, Kerstboomkwekerij, Kerstboom versiering, Tuincentrum, Kerstgroothandel.
Kerstboomproduct · 21. november 2023
Christmas Deco Bag is een luxe Kerstboomrok
De Luxe Kerstboomrok Steek de stam van uw kerstboom door de opening van de Christmas Deco Bag, voordat u deze in de houder plaatst. Zet vervolgens uw boom neer en drapeer de Christmas Deco Bag rondom de voet van uw boom. Alle naalden zullen nu netjes op de Christmas Deco Bag vallen. Is het weer tijd om uw boom af te tuigen? Trek de hoes dan eenvoudigweg langs de boom omhoog. Trek vervolgens het koord aan en knoop de hoes dan stevig dicht, zodat er geen naalden kunnen ontsnappen.
Kerstboomproduct · 21. november 2023
De Kersboomhoes kerst product van het jaar 2023
De Christmas Deco Bag is een slimme en luxe Kerstboomhoes, Kerstboomrok voor de kerstboom met twee handige functies. Eén: Door de hoes krijgt de kerstboom een extra mooie luxe uitstraling. Lelijke emmers of houders zijn niet meer te zien. Twee: de Christmas Deco Bag laat zich in een-twee-drie stappen weghalen na de Kerst, zonder ergernis van de naalden. De Christmas Deco Bag rond de boom omhoog halen, vastsnoeren en naar buiten ermee. De hoes Is geschikt voor kerstomen tot maar liefst 2,50m hoog